Alkaa jääkausikin olla ohitse, ja pihamaat ja pellot jo ihan sulia. Alla liitteenä kuva, mitä löytyikään eilen aamulla kun vein hevosia pihalle.. :) No, jospa se talvi pakkasineen tulisi sitten, kun itse olen jo jossain vähän lämpimämmässä, ei tämä sinällään niin pahakaan ole.

Olin jo aiemmin kirjoittamassa tänne jotain vielä noihin joululahjoihin liittyvää, mutta onnistuin hävittämään koko tekstin, enkä jaksanut kirjoittaa uudestaan. No, kuitenkin; itse olen saamiini lahjoihin kovin tyytyväinen, inhoan nimittäin jos olisin saanut jotain turhaa hilpetööriä - selkeästi ostaja on tuskissaan lahjaa ostaessaan, kun ei tiedä mitä lahjan saaja tarvitsisi ja päätyy ostamaan jonkun "kivan" koriste esineen, kynttälöhomman tai muuta. Ja kohta niitä onkin nurkat täynnä.. Tai sitten voi ostaa jotain, jota "kaikki aina tarvitsee", kuten lakanoita ja pyyhkeitä. Mutta tarvitseeko niitäkään sitten loppujen lopuksi joka vuosi uusia, ja mahdollisesti vielä useampia kappaleita? Itselläni ainakin on jo ihan tarpeeksi. Karkkiakaan en olisi halunnut, sillä se ei edistäisi (ilmeisesti ikuista) laihdutusprojektiani, ja näitä sainkin vain yhden konvehtirasian, joka sallittaneen jouluna. :)

Sain siis lähinnä lahjani rahana, jota toivoinkin - saamani sykemittarin lisäksi, ja mieluummin siis ottaisin vastaan kortin ja iloisen joulutoivotuksen, kun jonkun posliinitontun tai muuta vastaavaa.

 Itse ostin lahjaksi pikkusiskolleni lämpimän pyjaman ja isovanhemmilleni ja vanhemmilleni elokuvaliput. Toivottavasti noille on käyttöä! Ja tällä linjalla haluan jatkossakin pysyä. Isovanhemmilleni olen aiempina vuosina leiponut jouluisia leivonnaisia.

 

Viime päivät on lähinnä mennyt hevosten parissa. Molemmat saikulla olleet hevoseni ovat toimineet varsin mukavasti ja vähän nyt harmittaakin pidemmäksi aikaa reissuun lähteä, juuri kun ne on saanut "ruotuun"..

Lisäksi olen yrittänyt etsiä asuntoa harjoitteluni ajaksi Las Palmasista ja käynyt myös jumpissa (bodypump, kahvakuula ym.) aina kun olen kerennyt. Töitä taitaa olla jäljellä enää viisi päivää!

Fuengirolassa asuntoja näyttäisi olevan ihan mukavasti tarjolla ja meitä on lähdössä sinne kuitenkin kolme, niin uskon, että sieltä löytyy meille kiva ja sopivan hintainen kämppä. Palmasista on vähän vaikeampi etsiä, kun suomenkielisiä välittäjiä on vain muutama, ja heillä ei oikein ollut mitään tarjota.. ja jos olisikin, niin hinnat olisi varmasti aika pilvissä. Toisaalta olisi helpoin ehkä mennä ensimmäisiksi päiviksi asumaan kaverin luoksi, ja etsiä jonkun espanjaa puhuvan kanssa paikan päältä, jotta saisi edullisemmin ja voisi käydä paikan päällä kämpän kunnon tarkistamassa.

Miamiin lähtöön on enää pari viikkoa. Voisi pikkuhiljaa alkaa tarkemminkin miettiä mitä siellä haluaisi tehdä.. Vinkkejä saa kertoa jos joku on siellä käynyt!

IMG_6237-normal.jpg