... ettei korvat mene enää lukkoon? Ilmeisesti siis tuohonkin paineeseen tottuu, tuskin lentoemoilla tuota ongelmaa on.

Noh, minun laskujeni mukaan ainakin noin 20 nousua ja laskua vuoden sisällä, sillä nyt Kuopioon laskeutuessani ei mennyt enää ollenkaan! Tätä tosin helpotti myös se, että olin väsynyt ja haukottelin muutamia kertoja. 

Lentoja laskiessani, en enää edes muistanut mistä ja miten milloinkin lensin, mutta Kanarialla kävin siis tänä vuonna yhteensä seisemän kertaa. Vaikka matkakohde olikin joka kerta sama, näin silti useamman lentokentän ja lensin eri lentoyhtiöiden koneilla. Näista haluan mainita, että Ryanair on maineensa veroinen ja kauhein lentokenttä oli Oslossa. Muutoin kokemukseni ovat olleet ihan hyviä.

Tässä muuten mielestäni kiva juttu matkailuun liittyen; "Matkailu tekee ihmisestä paremman ihmisen - yhdeksän erinomaista syytä lähteä reissuun" http://www.voice.fi/matkailu/matkailu-tekee-ihmisesta-paremman-yhdeksan-erinomaista-syyta-lahtea-reissuun/33/56448

 

Sain aikamoisen pudotuksen takaisin arkeen.. Töitä, töitä, töitä! Noh, Miamiin enää reilu kuukausi, kohta voi alkaa päiviä laskea. ;)

 

lentokone-normal.jpg

Kerran pääsin matkustamaan myös tällaisella jättikoneella! Koneen etuosassa kaksi kerrosta ja rivillänsä oli kymmenen istuinpaikkaa. Lento oli suora Helsingistä Palmasiin, ja ymmärtääkseni noin iso kone harvinaisempi näky Helsinginkään kentällä!

meress%C3%A4-normal.jpg

Jalkoja uittamassa Atlantissa joskus keväällä.. Kaksi kertaa olen tuolla vain uimassa käynyt, vesi sen verran kylmää!