Eilen juoksentelin taas ees-taas..

Aamulla tein tallihommia ja liikutin kaksi hevostani. Sen jälkeen lähdimme äitini kanssa Iisalmen Ladylinelle, jossa oli avoimien ovien päivä, puolen tunnin bodypumppiin. Nyt tuntuukin ihan vähän lihaksissa, jes :) Laitoin kyykkäyksiin 22kg ja lisäkilot myös rintalihasten reenauksiin (12kg). Selät tein samoilla millä ennenkin (17kg). On kivaa huomata myös tällä saralla, että kehitystä on tapahtunut.. Vaikka mitään bodaria minusta ei vieläkään ole tarkoitus tulla :D

Täältä syöksyimme kaupan kautta kotiin, jossa kävin pikaisesti suihkussa ja pidin ratsastustunnin tytöille. Tämän jälkeen sitten juoksujalkaa sisälle, vähän ruokaa ja kaupunkiin... Jääkiekko-otteluun!

Koulusta meillä oli tehtävänä toimia kolmessa eri liikuntatapahtumassa toimihenkilönä. Minulta oli näistä viimeinen suorittamatta, ja olin yhteydessä paikalliseen jääkiekkoseuraan. Menin katsomaan peliä siis toimitsija-aitiosta ja toimin käsikellottajana. Oli oikeastaan tosi hauskaa päästä seuraamaan peliä (koskaan en ole ollut livenä jääkiekkoa katsomassa) ja nähdä peli vielä tuolta "kannalta".

Näin ollen sain siis taas yhden koulutehtävän palautettua.. Yksi laajempi taitaa olla enää jäljellä, sitten vaan keväällä EA2 kurssi ja näytöt.. Ja tietysti nuo työharjoittelut, mutta hyvällä mallilla jo siis!

j%C3%A4kis-normal.jpg

Ainoa nappaamani kuva eilisestä ottelusta! Kotiseura vei voiton, 11-3. ;)