Wihii, elikkäs huomenaamuna pitääkin suunnata Kuopioon, josta hyppään junaan ja iltapäivällä lentelenkin jo kohti Palmasia! Eli työharjoittelun merkeissä pääsen nauttimaan Espanjan lämmöstä alkukesään saakka.

Pakkailut suoritin jo suurimmalta osalta eilen. Aamulla käytin nuorella Ramsu-ponilla satulaa selässä, ja olikin oikein rento sen kanssa, kun yleensä on meinannut vähän jännittää. Päivä meni töissä kuntosalilla ja nyt illemmalla ratsastelin hevoseni ja kävin katsomassa/auttamassa pikkusiskoni estereenailuja toisella ponillaan. Nyt pitäisi siis vielä loput kamat laittaa kasaan ja pestä toinen hevoseni, jolle oli matkani aikaan tullut jotain ihottumaa/sientä..

 

Miamin reissusta on edelleen kertoilut kesken. :) Torstaina, Little Havana-päivän iltana kävimme tutustumassa Miami Beachin yöelämään -  meno on taatusti maineensa veroista! Lähdimme tarkoituksella liikkeelle jo torstaina, jotta välttäisimme jonottamiset ja sen teimmekin, eikä paikkoihin ollut sisäänpääsymaksujakaan. Kävimme alkuun juomassa yhdet juomat parissa eri paikassa keskustan puolella. Hintataso näissä oli sama, kuin beachillakin.. Eli melko korkea, ehkä melkolailla verrattavissa Helsingin baareihin. Sitten otimme taksin beachille, jossa kävimme Mango's-klubilla sekä Clevelanderissa, jossa olimme edellisenä päivänä käyneet päiväsaikaan. Iltapäivisinhän melkein kaikissa paikoissa oli meneillään Happy Hourit, ja melkein kaikki oli puoleen hintaan, eli silloin melko sopuhintaista.

Mangossa oli meininkiä! Tanssiesityksiä, yhteen pääsi joku onnekas bilettäjäkin mukaan.. Livemusiikkia ja superhyvät juomat! (tai ainakin minun Piña Colada)

Koska oli melko viileää, eli varmasti ainakin paikallisten mielestä kylmä kuin helvetissä, ulkoilmaklubilla, Clevelanderissa oli melko hiljaista.

Jatkan juttua varmaankin huomenna, junassa on aikaa kirjoitella!