Kävin eilen ensimmäistä kertaa täällä spinningissä.. ja se pelkästään ansaitsee jo oman kirjoituksen!

Meinaan ois ainakin Iisalmen Ladyt ihmeissään, kun tuo setä tulis heitä poljetuttamaan..

Tunti alkoi ihan "tasaisella", steppilautojen kanssa salissa (pyörät samassa tilassa, pieni sali..). Kalju, tatuoitu, lihaksikas 30-40v mies heitti verryttelyhousut nurkkaan, ja tiukoissa pyöräilyshortseissa laittoi musiikin pyörimään; ja samalla lanteensa. Salsamusiikki pärähti soimaan ja verkat aloitettiin kevyesti salsa-askelin :D

Ensin katsoin minä, ja ehkä pari muutakin hölmistyneenä, että onko tuo jätkä tosissaan vai läppääkö heittää, mutta näillä mentiin. Sitten hölkkää/juoksua, hyppyjä ja pomppuja paikallaan, vatsalihasliikkeitä ja punnerruksia, ym. laudalla.. Tätä kestin noin vartin verran jonka jälkeen hypättiin pyörien kyytiin. Eikä se vielä mitään, pyörillähän tehtiin paljon muutakin kuin poljettiin. Heiluteltiin pyyhettä, nyrkkeiltiin, poljettiin eri asennoista, punnerrettiin (siis yhtäaikaa kun poljettiin kuitenkin) ja tunnin loppupuolella vielä Final Countdownin tahtiin piti polkea satulan takaa.

Siinäpä teille spinning-ohjaajille muutamia ideoita vähän perustunteja värittämään ;) Raskas tunti oli, itse en pystynyt tekemään loppuun asti kaikkia "temppuja" ja päähänkin alkoi vähän koskea.. ja illalla tuli vielä nenästäkin verta :D Mutta uusiks sitten kun edellisestä on selvitty! ;)