Eilen, eli torstaina (vähän päivät sekasin!) pidin jumppatuokion tuolla työhommassani taas. Iltapäivällä kotia ja salille body pam-reeniin, jonka tosin koin melko turhaksi. Pienen hien sai kyllä ylle, mutta heiluteltavat painot olivat 1kg (samoin kuin edellisellä kerralla), saman verran tangon molemmissa päissä. Voisihan toki itse hakea muita painovaihtoehtoja, mutta toisaalta ehkä sama käydä itsekseen reenaamassa. Tai ainakin spinningeissä pitää yrittää tulevina viikkoina vielä päästä käymään ja step-tunti on vielä myös kokeilematta; lisäksi tuolla on tarjolla vain tanssi&zumba, jooga ja pilatestunteja, joista en niin ole itse innostunut.

Tänään minulla ei ollut töitä. Aiemmin oli paikallisten kavereiden kanssa alustavaa suunnittelua, että oltaisiin lähdetty to-iltana ulkoilemaan, mutta se sitten jäi.. Kaverini, kenen luona asustelen, ei varsinaisesti "tee mitään", joten elelin hänen kanssaan samoissa rytmeissä melkein sitten. Alkuillasta, eilen siis, nukahdin hetkeksi, mutta heräsimme sitten n. klo 2. Tämän jälkeen pleikkarin peluuta ja kaakaota ym. Ilta tai aamupalaa n. klo 5 :D Pari kertaa ehkä torkahdin, mutta vähän ennen klo 8 aamulla oli niin virkeä olo, että mietin salille lähtemistä. Uni ei tullut, mutta lähdinkin sitten Canterasille juoksemaan. Tässä taas Run the Map:in lukemia;

Elapsed time: 00:39:00
Distance: 6.18 km
Average speed: 9.5 km/h
Average rate: 6.3 min/km
Calories (approx.): 384 kcal
Max speed: 18.4 km/h
Altitude increase: 34 m
Altitude decrease: 46 m
 
Juokseminen tuntukin melko raskaalta (taatusti vasta tuuli molempiin suuntiin :D), loppumatkasta pari muuta juoksijaa meni ohitse, niin otin pikkuspurtin (max nopeus 18,4km/h...). Canterasin toisessa päässä pysähdyin hetkeksi "puolapuille", vetämään muutaman kerran leukoja (menee muuten 2 peräkkäin, olin varma etten sais ensimmäistäkään! ja muutaman kerran toistoina). Sitten hölkkäilin toiseen päähän, jossa pieni hengähdystauko (kuva).
Ei ihan noilla luvuilla vielä iskän mainitsemaa puolimaratoonia (vai oliko siellä sitten pelkkä 10km lenkki myös, iskä käski reenailla johonkin Iisalmen tapahtumaan, joka on sitten toukokuussa iisalmessa kun sinne palaan..) juoksennella..
 
Nukkumaan pääsin sitten vähän klo 9 jälkeen. Heräsin taasen sitten joskus klo 15 ja kaverin uinuessa lähdin sitten vielä sinne salille, jossa itsekseni reenailin n. 50min. Olen nyt lähinnä siellä tehnyt samoja juttuja, mitä yleensä tehdään bodypumpissa. Laitteisiin en enää yritä itseäni tunkea, sillä useat tuntuvat olevan suunniteltuja vähän pidemmille ihmisille. Ehkä siis paras pysyä irtopainoissa:D Aloitan kuitenkin yleensä 5-15min aerobisella (juoksumatto, kuntopyörä, crosstrainer).
 
Jospa tästä vielä kuntoon pääsis! :D Ja niin, sunnuntainahan on tuon minun duunipaikan kanssa patikkaretki, jossa minun kai pitää pitää alkuun ja loppuun vähän verryttelyjä/venyttelyjä. 8km lenkki tiedossa, kivaa :) Kameran aion ottaa mukaan, järkkärini kun tänne asti mukaan hilasin..
 
aamulenkkimaisemat-normal.jpg