Jatkanpas juttua vielä tältä värikkäältä saarelta.

Saavuimme siis maanantai-iltapäivänä, tiistaina kävimme Willemstadissa ja keskiviikkona vuokrasimme sitten auton (n. 130e ke-ma). Ajoimme oikeastaan vain saaren ympäri, ja pysähdyimme yhdelle rannalle vilkaisemaan. Illalla ajoimme vielä Willemstadiin drinksuille, mutta ei siellä kummoisempaa "äksöniä" näyttänyt olevan.

Seuraavana päivänä taisimme myös lähinnä vain kierrella rantoja ym. Perjantaina sitten suuntasimme Christofel National Parkiin. Olisimme halunneet patikoida vuorelle, mutta alueella jalkaisin liikkuminen oli kielletty klo 11 jälkeen. Neuvoivat, että seuraavaan puistoon pääsee myös jalkaisin, ja sinne mentiin.

Kyseessä oli Shete Boka. Sisäänpääsyliput maksoivat muistaakseni n. 10 per nenä (eli vajaa puolet euroissa). Patikoimme muutaman tunnin, lähinnä siis kalliosta merenrantaa pitkin. Ainakin yksi luola alueelta löytyi myös. Laitan kuvia jossain vaiheessa..

Samaisena päivänä olikin syntymäpäiväni, joita lähdimme Willemstadiin juhlistamaan. Katsoimme valmiiksi netistä klubin, jonne suuntasimme. Auton jätimme parkkiin jonkun hotellin tai Casinon (?) läheisyyteen. Joihinkin paikkoihin oli kielletty jättämästä, aika paljon kai tuolla noita varastelivat.

curacaoranta-normal.jpgCuracao.jpgdrinksu-normal.jpg

Tarvitseeko tähän nyt mitään enää lisätä... No rannoista voin sanoa, että olivat aika huonoja odotuksiini nähden. Kovin kivikkoisia kaikki. Ja drinksu oli hyvää, mutta aika arvokas.