Lentolippu Barcelonaan varattu, josta sitten alkaa reilimatka Euroopassa! Alustavan suunnitelman mukaan Barcelonasta jatkamme etelä-Ranskaan, josta Italiaan, Sveitsiin, josta Ranskan tai Saksan kautta Belgiaan ja Hollantiin, josta sitten jotenkin kotia. :) Jee!

Espanjasta saapui perjantaina kaveri Suomeen lomailemaan. Olimme yhden yön Helsingissä, jossa tapasin yhtä kaveriani ja kävimme illalla parilla klubilla (Voin suositella kauppakeskus Forumin vieressä olevaa Vaticans -klubia, jonne helsinkiläinen kaverini meidät opasti - kiva tunnelmallinen sisustus, monipuolista musiikkia kahdessa "osastossa" ja juomatkaan eivät hinnoiltaan pahimmasta päästä). Lauantaina ajoimme kotia ja illalla emme oikein jaksaneetkaan tehdä enää mitään. Ajatuksena käydä vielä ajelemassa vähän pohjoisemmassa ja ehkä mökkeilemässäkin.

Espanjan kielikurssi jäi tänä kesänä väliin, kun ei sopivaa, ainakaan sopivaan aikaan ollut, mutta tässähän tätä tulee hyvin harjoiteltuakin.. kaveri kun ei puhu englantia oikeastaan sanaakaan (tai okei, kolme sanaa, mutta niillä ei vielä paljoa kommunikoida :))