Espanjalainen kaveri lennätetty kotiinsa.. En ehkä ollut paras mahdollinen majoittaja/matkaopas, sillä en vienyt vierasta edes saunaan (!), tosin hän ilmoitti jo aiemmin, ettei tykkää, vaikka tuskin oli koskaan käynytkään.

Ekana iltana tutustuttiin Helsinkiin ja suomalaiseen baarikulttuuriin, joka poikkeaa espanjalaisesta varmasti melko selkeästi.

Toinen päivä meni autolla Suomen läpi matkustaen, jossa pääsi ainakin maisemia ihailemaan.. Illalla kävimme kävelyllä kotikaupungissani.

Sunnuntaina taisimme käydä tutustumassa kotipaikkaani ja hevosiimme. Illalla jatkoimme yöelämään tutustumista paikallisilla (lähes tyhjillä) klubeilla.. :D

Maanantaina jatkettiin heppahommilla ja illalla suunnattiin Vuokattiin. Yövyimme vanhempieni mökillä ja seuraavana päivänä kävimme patikoimassa Vuokatin hienoissa, monipuolisissa maisemissa. Matkalta löytyi maisteltaviksi mustikoita ja lakkoja (ja kotoa ratsastuskentän vierestä metsämansikoita).

Tiistai iltana jatkoimme matkaa, tapaamaan ystäviäni (ja osa oli myös vieraalleni ennestään tuttuja) terassin merkeissä. Yöllä ajoimme vielä kotiin.

Keskiviikkona taasen heppajuttuja ja illalla pikainen visiitti isovanhempieni kesämökille - keskelle ei-mitään. Kävimme soutamassa veneellä ja ukki grillasi.

Torstaina matkasimme Tampereelle, jossa kiertelimme kaupungilla ja Särkänniemessä. Perjantaina aamusta kaveri suuntasi lentokentälle ja takaisin Espanjaan.

 

MAISEMA-normal.jpg