Aika on mennyt lähinnä hevosia hoidellessa, valmennuksissa ja satunnaisesti olen tuntejakin pitänyt. Kisoja olen käynyt hyppäämässä suokillani vain yhdet.  Sunnuntaina tosin suunnataan Ramsu-ponin kanssa Kajaaniin koulukisoihin, 3-tason he A-luokkaan. Hui. :)

Valmentajakoulutuksessa oli ihan kivaa. Paljon hyödyllistä asiaa, ja vanhan kertausta, uusia näkemyksiä asioihin. Seuraava jakso on reilun viikon päästä, Ypäjällä tällä kertaa. Omaa hevosta en hilaa mukanani, mutta sainkin sovittua, että lainaan toisen kurssilaisen joutilasta hevosta viikonlopun ajaksi. Kiva päästä ratsastelemaan muillakin!

Pian Ypäjän viikonlopun jälkeen suuntaankin taas sitten Espanjan lämpöön. Ihmiset varmaan tietää Robin Schulzin 'Sun goes down' -biisin? "They keep asking where I go next." Niin, oon tässä miettinyt, että mitä sen Espanjan reissun jälkeen vastaan, tuota nimittäin minulta kysytään niiiiin usein. Pakko kai sitä on jotain ruveta suunnittelemaan. Olisi ikävä sanoa, etten tiedä ;)

 

Sitten vähän tarinan jatkoa Dominikaanisesta tasavallasta. Sosuassa puumajamajoituksen jälkeen oltiin yötä samaisessa kylässä myös toisessa paikassa. Ihan oikeassa kämpässä, edelleen varattuna airbnb-sivuston kautta.

Tai no kämppä.. Pieni huone, oma parveke oli kyllä. Isäntäperhe oli hyvin omituinen ja asui samassa talossa. Mies, sekä nainen, näyttivät olevan päivät pitkät omilla tietokoneillaan heti oven edessä, kun taloon tuli sisälle. Lämmintä vettä tuli ainoastaan kerran ja käskivät säästää vettä muutenkin, vessanpönttöä ei olisi saanut vetää joka käynnin jälkeen.. What?!

Sijainniltaan oli tuo huone kyllä ihan kivalla paikalla. Isompi ruokakauppa oli lähellä ja Sosuan keskusta ravintoloineen. Rannalle taidettiinkin mennä mototaksilla, heti kun aurinko sattui taas esittäytymään. :)