Hyi sanon minä! Ihan jäätävä keli pihalla, eikä edes kylmyyden puolesta, vaan karsea lumituisku ollut koko päivän. Pakkasta tosiaan vain pari astetta, mutta kymmenenkin olisi kivempi, kunhan tuota lunta ei tulisi naamalle! Tänään olinkin seuraestekisoissa nuorella Vikke-ponillani, onneksi ei sen isommat kisat olleet, niin ei tarvinnut ulkona odotella..

Tälläisina päivinä vaan vahvistuu ajatus siitä, että jatkossakin tulen talveni viettämään jossain lämpimämmässä. Noh, enää neljä yötä, jonka jälkeen jo (hetkeksi) lämmittää! Seuraavat päivät saakin taas touhuta ihan reippaasti, sillä tiedossa on pari päivää töitä ja yksi koulua ja lento lähteekin keskiviikko aamuna jo Helsingistä, joka tarkoittaa sitä, että Helsinkiin matkustan koko yön bussissa, eli lähtö jo tiistai-iltana. Paluu on onneksi paljon kevyempi, sillä sain suoran lennon Kuopioon.

Matkustan siis Las Palmasiin, joka on jo tuttu paikka. Tavoitteena olisi löytää asunto helmikuuksi työharjoitteluni ajaksi. Työharjoittelupaikan sopimukset käyn kirjoittamassa myös paikan päällä.

Tässä vähän infoa vielä paikasta;

Gran Canarian saarella sijaitseva Las Palmas on Espanjalle kuuluvien Kanarian saarten suurin kaupunki, väkiluku noin 381 000. Las Palmasissa on n. 5km pituinen hiekkaranta Las Canteras, jonka varrella on kymmeniä ravintoloita, baareja ja kahviloita. Näkemisen arvoinen paikka on myöskin vanha kaupunginosa, Vegueta. Hinta-taso on monelta osin selkeästi Suomea alhaisempi (esim. vaatteet, juomat, taxi/linja-autot). Lentoja saa yleensä n. 100e ylöspäin/suunta. Lomamatkojen äkkilähtöinä varattuja pelkkiä lentoja voi saada jopa n. 50e/suunta. Omat lentoni maksoivat tällä kertaa yhteensä 150e, suorilla lennoilla.

gran%20canaria%20lokakuu%20071-normal.jp

Saaren maasto on melko karua.

 

IMG_1880-normal.jpg

Veguetalta.