Toisena päivänä, heti aamusta otimme suunnaksi keskustan. Etsimme ensin metroasemalle, mutta totesimme, että keskustaan on enää niin lyhyt matka, että kävelimme.

Olimme päättäneet mennä kiertoajelulle, jonka aikana saisimme ehkä ideoita, mitä voisimme tuon vajaan viikon aikana Miamissa tehdä. Ostimme liput vuorokaudeksi Big Bussiin, mutta noita en kylläkään suosittele, ellei usko ihan avuton julkisten kulkuneuvojen käyttäjä olevan. Lippu maksoi 39usd/per henkilö, enkä koe saaneeni tuon vertaista iloa noista kyydityksistä. Paitsi kuulokkeita (hyvän mallisia vielä!) jakoivat joka kerta uudet kun bussiin hyppäsi, eli muutamat itseltä noita löytyy. :D

Löysimmekin keskustaan ja tuon bussin lähtöpysäkin, Hard Rock Cafe:n vierestä. Kävimme ensin tuolla kahvilassa yksillä drinksuilla. Hieno mesta, (tosin kuten melkolailla kaikki muutkin Miamissa nähneeni ravintolat) täytyy sanoa! Olikin ensimmäinen kertani missään Hard Rock Cafessa.

Drinksujen jälkeen ostimme liput kiertoajelulle ja hyppäsimme beachille menevään bussiin. Toinen reitti kierti siis beachin puolella ja toinen muualla Miamissa.

Ekaa kertaa hyppäsimme bussista Ocean roadilla ja kävelimme vilkaisemassa rannan puolella ja siitä takaisin roadille. Kävimme drinkeillä (taas! bussista sai drinksukupongin..) Clevelanderissa, joka on iltaisin kai aika suosittu ulkoilmaclubi uima-altaineen. Hetken vielä Ocean Roadilla pällisteltyämme hyppäsimme takaisin bussiin ja siirryimme Lincoln Roadille, jonka varrella on siis paljon kauppoja (lähinnä merkkiliikkeitä) ja ravintoloita, jotka kaikki aika hinnoissaan.. Kävimme tuolla kuitenkin syömässä.

Mitään ihmeellisempää en itse ainakaan tuolta beachiltakaan löytänyt, toki ranta on hieno ja suuuuri, mutta nyt ei oikein rantakelejä sattunut.. vaikka vesi oli kyllä lämmintä, kun kerran myöhemmin kävin vedessäkin kävelemässä! Ocean road tietty varmasti näkemisen arvoinen ja yöelämähän onkin sitten asia erikseen..

Seuraavana päivänä, eli keskiviikkona jatkoimme Big Bussilla, toista reittiä pitkin, ja jäimme loppumatkasta kyydistä, Little Havanaan. Sielläkään ei mitään hirveän ihmeellistä ollut, meininki tietty "etelä- tai keskiamerikkamaista". Mm. useita sikarikauppoja, kuubalaisia tietenkin!

2014-01-16%2012.19.05-normal.jpg