Reissu lähestyy.. :)

Keposasti tässä nämä päivät (onneksi) meneekin. Meillä on tallilla kaksi työharjoittelijaa/työkokeilijaa tms., joita joudun toki opastamaan, mutta karsinoiden siivuuseenkaan minun ei tänään tarvinnut osallistua. Työpäiviäkin enää yksi muutaman tunnin mittainen tiedossa!

Kaverikin kävi ratsastelemassa toista hevostani, ja eilen toinen kaveri poniani. Voinkin kertoa oman motivaationi tuon homman suhteen olevan ihan nolla, ei innostanut kyllä tänään iltapäivällä enää lähteä ponia liikuttamaan ollenkaan, eikä ratsastus yleensä muutenkaan (toivottavasti kavereilla riittää intoa käydä kun itse lähden maailmalle!). Jotenkin tänään oli muutenkin tosi saamaton olo, ehkä kun ei tarvinnut tuon enempää varsinaisesti tehdäkään. Nukuin lyhyet päiväunetkin.. ja vähän ihmettelen, miten olo on tämmöinen. Ostin eilen purkillisen vihreä tee-kapseleita, joita aloitin tänään syömään, ja niidenhän pitäisi piristääkin, sillä sisältävät kofeiinia. Kahviahan en juo, ja jos tuo kofeiini ei tuon enempää vaikuta, niin ihan hyvä etten ole sitä opetellutkaan juomaan. :D

Myöhemmin rupesin vielä googlettamaan lisää infoa noista kapseleista, ja joltain keskustelufoorumeilta luin, että useammalle ihmiselle oli tullut niistä tosi huono olo/oksentaneet, kun olivat niitä tyhjään vatsaan nielleet.  Hups- noh, onneks ei mulle tullut, vaikka taisin ensimmäisen ottaa heti aamulla melkein ensimmäiseksi herättyäni, ja aamiaisen söin vasta aamutallihommien jälkeen!

Äsken tulin juuri takaisin salilta, bodypumpista ja kohta lähden vielä iltatallin tekoon. Huomenna tiedossa estereenailuja Vikke-ponilla (joka siis huomattavasti mielekkäämpää kun kotona yksinään maneesissa kiertely), jee :)