Noniin, nyt on PARAS kämppä varattu Fuengirolasta, jossa siis kahden luokkakaverimme kanssa majoitutaan. Hinta oli ihan kohtuullinen, kämppä kuitenkin keskeisellä paikalla, kaikille oma makuuhuone ja kaikki kulut kuuluivat hintaan, niin eipähän tule niiden suhteenkaan mitään yllätyksiä. Lisänä taisi olla kivan kokoinen parveke ja taloyhtiöllä myös uima-allas, tosin auki vain kesällä, ja en nyt sitten tiedä milloin tuolla kesä alkaa.. Luulisi, että toukokuussa ainakin jo on.

Palmasista nyt ilmeisesti yritän löytää kämpän vasta paikan päältä. Suomalaisilla ei ollut mitään tarjota, ja yhden ilmeisesti englantia puhuvan välittäjän löysin, mutta en ole uskaltanut sinne vielä soittaa, ja olisihan se kivempi käydä paikan päällä sitten katsomassa, kun siihen kuitenkin mahdollisuus on. Vaikka nyt noinkin lyhyestä jaksosta on kysymys..

Kuukauden päästä siis jo köllötellään Palmasissa, mutta sitä ennen voi päiviä laskeskella jo Miamin reissuun! 11 yötä ja 3 duunipäivää. Odotan kaikkia, siis reissuja Miamiin ja Curacaolle, sekä työharjoitteluja Palmasissa, että Malagassa, innolla, mutta toki samalla vähän kauhullakin.. Mutta taatusti hienoja, ja erityisesti opettavia ja kasvattavia kokemuksia luvassa!

 

Joo, ja HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! Pieni katsaus nyt vielä kuitenkin alkaneelle vuodelle, 2014;

Minun alkuvuoden suunnitelmani ovatkin nyt kaikille varmasti ihan selvät. Tavoite, taikka sitten se uudenvuodenlupaus (joita en yleensä tee) on, että valmistuisin tuosta koulusta. Lisäksi toivon, että painonpudotusyritykseni ei ainakaan lähde väärään suuntaan.. :D Vähän sekin pelottaa noiden ulkomaanjuttujen takia, mutta pitää yrittää olla ahkerana myös tuon suhteen. Yritinkin jo katsella kuntosaleja molemmista harjoittelukohteista valmiiksi..

Hevosten kanssa on tämän vuoden suunnitelmissa saada nuori, jo koulutettu Vikke poni uuteen kotiin, entinen kisahevoseni Smak tiineeksi, kimppaponimme Ramsu ratsu-uralle ja toisen hevoseni tulevaisuus vielä aika hämärän peitossa.

Kesällä sitten palailen työhommiini, ilmeisesti näihin entisiin. Myös loppukesäksi suunniteltu reilireissu näyttäisi toteutuvan. Syksyyn asti en ole juurikaan vielä miettinyt - koulu olisi superhienoa saada valmiiksi jo kevään/kesän aikana, mutta se voi hyvinkin venähtää alkusyksyyn. Olen kerennyt miettiä kuitenkin, jos hakisi töihin matkaoppaaksi.. Mutta sinne on vielä niin pitkä aika, etten halua tai uskalla vielä enempää ajatella!

Ja sitten vielä mietin, mitä muuta haluan tai toivon vuodelta 2014.. Toivon, että tutustun uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin ja kulttuureihin, pääsen näkemään uusia paikkoja ja opin uusia asioita, itsestäni ja kaikesta muusta, sekä oppisin puhumaan paremmin englantia ja espanjaa. Haluan viettää myöskin huippua aikaa ja pitää hauskaa entisienkin ystävieni ja kavereideni kanssa.