Matka lahti liikkeelle vahan takkuisesti, kun lensimme Barcelonaan. Lento oli varmaankin 1,5 tuntia myohassa, ja se olisi ollut muutenkin perilla vasta illalla.. Kentalta oli tarkoitus suunnistaa hostellille metrolla, mutta onni onnettomuudessa, tutustuimme lentokoneessa suomalaiseen pariskuntaan, joka oli menossa hotelliin samoille suunnille, ja jaoimme taksin. Onneksi, silla metrolinja, jolla meidan oli tarkoitus saapua hotellille, ei ollut edes kaytossa.

Hostelli oli aivan mahtava! Se jarjesti joka ilta pienta ohjelmaa, sisustus oli hauska ja muutenkin tosi siisti. Kaytossa oli hyva keittio, kaikkine tarvittavine valineineen ja huoneissa lukolliset kaapit, joihin mahtui koko rinkka. Kyseessa oli Saint Jordi hostelli, lahella Sagrada Familia kirkkoa.

Ekana paivana kavimme kavelemassa lahistolla, ja myohemmin menimme rannalle muutamien muiden hostellissa asuvien kanssa (pari aussia, kanadalaista, ym)

Illalla hostellilla oli paella ilta ja sangriaa tarjolla pienta maksua vastaan. Pelasimme juomapeleja, joista iso porukka jatkoi kohti baareja.

Toisena paivana menimme ilmaiselle kaupunkikierrokselle, joita voin kylla suositella! Lisaa taalla http://www.neweuropetours.eu/

Kierroksen jalkeen kavimme kysymassa junaa seuraavalle paivalle. Sen piti lahtea 9.20 ja varausta ei tarvitsisi tehda, mutta maksaa matkasta Nizzaan yhteensa 40e per hlo.

Menimme seuraavana aamuna asemalle ajoissa, ja kyseinen juna olikin taynna ja mitaan vaihtoehtoja matkaan ei annettu. Neuvottiin kuitenkin, etta paikallisjuna menisi Ranskan puolelle Celebrehen. Menimme sinne, ja sielta jatkoimme toisella paikallisjunalla Avignoniin. Avignonissa kyselimme taas jatkoyhteytta ja vastauksena saimme tylyn \ei\. Hostelli oli varattu Nizzaan, mutta jo pariin kertaan meille oli sanottu, ettemme sinne tanaan paasisi. Elokuussahan melkein kaikki paikat on taynna, kuten junatkin, joten muualtakaan ei oikein huvittanut ruveta yosijaa etsimaan. Jatkoimme kuitenkin siis viela hiukan eteenpain paikallisjunalla, Marseilleen.

Taalla menimme kysymaan taas, olisiko meidan mahdollista paasta Nizzaan, ja olihan se! Aikamoinen voittaja fiilis. Hintaa tuolle junalle tuli 36e kahdelta henkilolta, mutta emmepehan jaaneet kodittomiksi.

Taalla nyt siis ensimmaista paivaa.. Hostelli ei ole kovin kummoinen, mutta huomenna olisikin jo tarkoitus jatkaa matkaa Italiaan. Rantahan on monelle pettymys, silla se on taysin kivea, ei hiekkaa. Muuten tosi natin oloinen kaupunki, vaikkakin paljon turisteja.

Kuvia laitan reissun jalkeen!