Minunhan oli tarkoitus aloittaa tekemään loppuja työharjoitteluita Mijaksessa. Olin kuitenkin ymmärtänyt aika paljon väärin koko paikan suhteen, joten päätin lopettaa kyseisessä paikassa heti ensimmäisen päivän jälkeen.

No mitäs sitten? Lomailemaan en tullut, joten äkkiä uutta paikkaa etsimään.

Kävin kysymässä ensin yhdeltä kuntosalilta, jonne kuulinkin, että oltiin etsimässä suomalaista työntekijää (täällä Fuengirolassa siis asuu ja lomailee PALJON suomalaisia..). Pyysivät laittamaan lisätietoja sähköpostitse.

Sitten kävin yhdessä luontaistuotekaupassa, mutta eihän niin pienessä myymälässä oikein tekemistä riitä, varsinkaan kun ei tuotteitakaan tunne.

Aloin miettiä muita vaihtoehtoja, ja kerkesin kyllä kovasti jo turhautuakin. Pikkusisko on myös tulossa tekemään tänne TET jaksoaan, mutta vasta viikon päästä, joten olisin joutunut lomailemaan turhaan kokonaisen kuukauden, jos en mitään paikkaa olisi saanut.

Kävin sitten vielä kysymässä toiselta kuntosalilta, jossa kävinkin koko kevään täällä ollessani. Sinnekin olivat suomalaista työntekijää ilmeisesti etsimässä ja tulkkina joutuikin sitten toimimaan nainen, joka oli luvannut heille harjoittelijan suomesta etsiä. Hassu yhteensattuma siis, mutta aloitan siis maanantaina kivalla kuntosalilla, jossa omistajat ovat espanjalaisia ja puhuvat vain vähän englantia. Huippujuttu minulle siis! Mukavan oloisia ovat muutenkin.

Itse voin kai nyt päättää, kuinka kauan siellä työskentelen. Toisaalta olisi järkevää tehdä loput 8 viikkoa siellä, niin olisi sitten alta pois hoidettuna, mutta toisaalta haluan edelleen takaisin suomeen.. Tosin olenhan täällä jo kaksi viikkoa (!!!) ollut, ja aika on mennyt ihan hurahtamalla - joku kysyikin minulta vasta, kauanko olen nyt täällä ollut ja minun piti ihan oikeasti tarkastaa kalenterista, olinko ollut jo kaksi viikkoa yhden sijaan.

Lämpöä täällä siis riittää ja uusia ja vanhoja kavereita ja tuttuja. Kyllähän siis täälläkin viihtyisi...