Nizzan jalkeen suuntasimme uusien ongelmien kautta Firenzeen. Sinne oli tarkoitus menna yolla junalla, mutta se ei sitten lahtenytkaan (emme kayneet varmistamassa junamatkaa aiemmin - big mistake!).. Olimme siis jaada kodittomiksi, mutta onneksi sainkin paikan viela samasta hostellista.

Seuraavana aamuna paasimmekin sitten liikkeelle ja Firenzessa olimme illalla. Kerkesimme kayda jo vahan kaupunkia katselemassa. Seuraavan paivan myos kaytimme ksupungin kiertelyyn. Firenzeenhan suuntasimme siksi, etta useat kehuivat paikkaa js suosittelevat sinne menemaan. Olimme taalla kaksi yota, eli vain yhden kokonaisen paivan. Ja se riitti mainiosti, kun emme menneet sisalle museoihin ym.

Taalta matka jatkui Milanoon. Tutustuimme muutamiin ausseihin, joiden kanssa kavimme syomassa ja vietimme iltaa.

Milanossa olimme menossa jalleen ilmaiselle kavelykierrokselle, sateisessa saassa.. Mutta opas ei koskaan ilmestynyt paikalle. Muitakin kierrokselle ilmoittautuneita oli saapunut paikalle. Naista tutustuimme kahteen (jalleen) aussipoikaan, joiden kanssa lahdimme tekemaan oman walking tourin, joka venahtikin alkuiltaan asti.. Ja alkuperainen touri oli eri yrityksen, kuin Barcelonassa ollut.

Kavimme sisalla Duomo-kirkossa (ilmainen sisaanpaasy) ja kiipesimme sen katolle (olikohan 7e). Sen jalkeen etsimme kirkon, jonka seinat on taynna luita ja paakalloja.. Harmikseni en  nyt onnistu loytamaan edes kirkon nimea! Paikka oli vakuuttava, jos ei ihan vahasta saikahda, silla kallot ja luut olivat oikeita, ja paikka oli kaikkiaan aika creepy.. Mutta paikkaa ei juurikaan turisteille mainosteta, kuten voitte arvata jos en (suomeksi) googlettamalla infoa onnistunut loytamaan.

Milanosta etenimme koko paivan mittaisen matkan Brysseliin. Taalla tutustuimme heti hostellilla Itavaltalaiseen tyttoon ja jenkkipoikaan. Kavimme seuraavana paivana taas ilmaisella walking tourilla, jonka jalkeen hetken itsekseen kiertelemassa. Molempina iltoina kavimme myos Pub Crawl -kierroksella, jotka on erittain helppo tapa tutustua uusiin ihmisiin!

Brysselissa kavimme myos Atomiumissa. Sunnuntaina matka jatkui parin tunnin junamatkalla tanne Rotterdamiin. Paikka vaikuttaa vahan omalaatuiselta nain alkuun, mutta huomenna sitten enempi katselemaan!

 

Tahan mennessa on siis juotu Espanjassa sangriaa, Ranskassa viinia, Italiassa syoty pastaa ja pizzaa, seka italialaista jaateloa ja Belgiassa taas vohveleita.