Ihanata kerrassaan. Monesti lukee siitä, kuinka liikunnan jälkeen tulee "hyvä olo" ja niin edelleen. Itse en tätä yleensä ole suoranaisesti kokenut, vaan vähän ihmetellytkin.. Mutta nyt, ai että! Ehkä en vaan aiemmin koskaan ole riittävän "kovasti" reenaillut.. ;)

Eilen kävin elämäni ensimmäistä kertaa 30min spinningissä, jonka jälkeen vielä 30min crosstraining. Hiki lensi, mutta oli hienoa huomata, kuinka aamun kovista reeneistä huolimatta, tai ehkä jopa niiden ansiosta, energiaa riitti hyvin koko päiväksi. Liikuttelinkin iltapäivällä/illalla kaikki kolme hevostani ja siivoilin melkein kaikki karsinat. Vikke-ponillani hyppäsin, ja kivasti toimii - edelleen. Laukanvaihtojakin vähän alettiin harjoitella.

Tänään menin uudestaan spinningiin. Eilinen painoi varmaan vielä vähän kropassa, kun ei ihan jaksanut täysillä painaa saman mittaista settiä. Sen jälkeen puolituntinen bodypump ja ai että, tuli taas niin mahti olo! Toivon niiiin kovasti, että löytyy jotkut kivat salit myös Espanjasta, joissa pääsee pumppiin ainakin. Painohan minulta ei ole varmaan reenailuista huolimatta juuri minnekkään hävinnyt, mutta syksymmällä jo huomasin, että "oho! mun haba on kasvanut" :D

Hauskoja reenihetkiä ja liikunnan iloa siis kaikille, se "hyvä fiilis" löytyy varmasti jossain vaiheessa, alkuhan on aina vaikeaa ;)