Niin. Kolumbiaan ei sitten mentykään...

 

Uskokaa tai älkää, mutta reissukaverini sai ruokamyrkytyksen Suomessa, kun kävimme reissua edeltävänä iltana syömässä hotellin ravintolassa. Niin, ja todellakin vielä Suomessa! Oishan sen uskonut, jos ois Kolumbiassa saanu, mutta että täällä. Pöh...

Olin jo melkein yöllä yksikseni lähössä, niin turhautunut olin. Onneksi en kuitenkaan, useammastakin syystä, lähtenyt. Kun olo hänellä paranu, katsoimme sitten äkkilähdöt.. Monien mutkien kautta päästiin sitten lähtemään jo seuraavana päivänä (eli vain yksi päivä myöhemmin) Dominikaaniseen Tasavaltaan, eli samalle suunnalle kuitenkin! Suorat äkkilähtölennot saatiin Aurinkomatkojen kautta (kiitos hyvästä asiakaspalvelusta keskellä yötä!) kohtuulliseen hintaan Finnairin siivittämänä.

Majoitukset kerettiin varata vain kolmeksi ensimmäiseksi yöksi; oltiin jo niin väsyneitä sitten, hiukan ennen klo 3 yöllä oltiin varausten kanssa valmiita ja aamulla herätys oli jo klo 6, että kerettiin. Eli kirjaimellisesti äkkilähtö!

Aikaeroa oli kuusi tuntia; lento lähti aamulla ja oltiin jo iltapäivällä perillä. Huone varattiin airbnb:n kautta jälleen. (PST! Varaa tän linkin kautta, niin saat 22e alennusta varauksesta; www.airbnb.fi/c/stuorilainen?s=8 !) Kämpällä oli ihana uima-allas ja se oli ihan rannan vieressä. Otettiin tänne myöhemmin  yksi yö lisää, eli tuolla Confresi beachilla oltiin yhteensä neljä yötä.

Siellä ei tosin ollut paljoa.. Ranta ja hotelleita/resortteja ja Ocean World, jossa oli vesipuisto, eläinesityksiä (lintuja, delfiineja..) ja ravintola/casino. Parina iltana käytiin siellä istuskelemassa, tietenkin rannalla ja yhtenä päivänä taksilla Puerto Platan keskustaa katselemassa. Rannalla käytiin myöskin banaanikyydissä :D Ai niin, ja taksikuski vei meidät myös sellaselle köysiradalle/hissiin, joka vei hullun korkealle vuorelle.. Vähän oli hurjempi tuo vaan, kun mitä noita näköalahissejä olen muualla nähnyt. "Tolppia" matkalla oli tasan yksi, eli pelkkien vaijereiden välissä ne kopit liikkui..

Sitten siirryttiinkin jo seuraavaan paikkaan..