Noniin, omalta osaltani joululahjat on nyt hankittu. Tai ostin ainoastaan vanhemmilleni, pikkusiskolleni ja isovanhemmille, joulukorttejakaan en lähettänyt. Laitan taas vain facebookkiin jonkun kuvan joulutervehdyksellä, saa kelvata. Ai niin, ja Espanjaan vein kyllä lahjat perheeseen, jossa olen majoittunut.

Eilen kävin Jyväskylässä viettämässä kaverini kanssa pikkujouluja. Matkahan alkoi oikein hienosti, kun juna tuli 1,5 tuntia myöhässä... Mutta perille päästiin ja illalla käytiin vähän yöelämää vilaisemassa. Paria muutakin kaveria näin. Kivaa oli ja "ihan mieltä piristi", kuten isäni vanha täti ehkä sanoisi. :D

Harmitti jälkeen päin, kun tänään lähdin takaisin Iisalmeen jo aamupäivällä, Jyväskylässä oli hyvin jouluinen tunnelma lumettomuudesta huolimatta ja myyntikojuja kävelykadulla, joita olisi tehnyt mieli jäädä tutkimaan, ja ehkä niistä olisi joululahjatkin löytynyt. Ostin ne kuitenkin sitten Iisalmesta palattuani.

Ensimmäisen oman joululahjani sain muutama päivä sitten toiselta työpaikaltani; kaunis rasia mielettömän hyviä tryffelikonvehteja!

tryffelit-normal.jpg