Reissuturinointi etenee hitaasti.. Mutta kerronpa Miamin touhuilut tässä loppuun asti;

Eli perjantaina kävimme Coconut Grovella ja lauantaina ostimme päivän bussi/metroliput ja menimme Key Biscainelle. Kiertelimme jonkin aikaa ja mietimme menoa Seaquariumiin, mutta se olisi ollut sen verran hintava, että jätettiin välistä, delfiinitemppuja kun on nähty Särkänniemessäkin.. (muistaakseni 42usd+vero, eli n.35e?)

Sieltä jatkoimme vielä South Beachille vähäksi aikaa katselemaan. Illalla kävimme vielä baarissa, tosin vain keskustan puolella.

Sunnuntaina kävimme edelleen beachilla, nyt kerrankin valosan aikaan. Uimaan/auringon ottoon ei ihan kuitenkaan, vaikka vähän lämpimämpi olikin. Jalkojani kävin uittamassa, ja vesi oli kyllä ihanan lämmintä! Beachilla oli täysi meininki jo iltapäivällä, kun sinne menimme, Ocean Drive oli suljettu liikenteeltä, ja se oli täynnä erilaisia myyntikojuja ym. Baareissa oli tanssijoita ja livemusiikkia.. Itse jouduimme toki menemään ajoissa kämpille, pakkaamaan ja nukkumaan, sillä lähtö lentokentälle oli jo heti aamulla.

Matka kentälle taittuikin ilmaisella Trolley-bussilla ja metrolla, jolla pääsee perille asti (tai viimeiseltä metroasemalta jatkaa metromover kentälle saakka). Ja näin alkoi matka kohti Karibiaa!

 

Entäs sitten nyt? Palmasissa elellään ehkä elämän hienoimpia aikoja. Ihanaa, kun voi viettää päivät enimmäkseen kavereiden kanssa ja nauttia auringon lämmöstä!

Perjantaina ennen Inglesin trippiä käytiin heittelemässä koripalloa. Inglesiin menimme 21 aikoihin bussilla ja sinne lähtikin sitten enempikin porukkaa.. Yhdeksi porukaksi vähän liikaakin ja siellähän sitä sitten erkaannuttiin.

Lauantaina sitten yritin edistää asunto-asiaani, mutta toimisto ei ollut auki.. Myöhemmin juoksulenkki kaverin kanssa ja illan vietto sitten paria iltaa huomattavasti rauhallisemmissa merkeissä, mutta edelleen kavereiden seurassa.

Kohta vähän ulkoilemaan ja illemmalla voisi suunnitella huomisen jumpan. Ensimmäinen viikko on kyllä vierähtänyt ohi huisin nopeasti!

SAM_0491-normal.jpg