Jes, OHI ON! Koulupäivät, näiltä näkymin nimittäin. Kyllä jo automatkalla ajattelinkin, että onneksi on viimeinen kerta kun tuota väliä joutuu ajamaan (n. 220km/suunta), aika väsyttävää puuhaa on, vaikka toisinaan ihan mukavaakin.

Palmasin reissun jälkeen aika on mennyt töissä, hevoshommissa ja tänään koulussa (jonka jälkeen töissä). Sunnuntaina pidimme ratsastusseuramme pikkujoulut, menimme Alapitkälle Spring Ranchille kokeilemaan lännenratsastusta. Kerran olen aiemminkin kokeillut ja on aivan ihanaa vaihtelua tuon "normiratsastelun" rinnalle. Alla kuva sunnuntailta.

Hirmuisen työn takana ovat olleet myöskin työharjoittelupaikkojen suhteen kaikki järjestelyt. Nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua, että ollaan jo "voiton puolella", tukea saadaan jonkinlaista ja lennot pitäisi laittaa varaukseen. Papereita on miljoonia, mutta tosiaan, eiköhän ne ala pikkuhiljaa olla mallillaan. Näihin ja näyttöjen suunnitteluun menikin melkein koko koulupäivä. Koulujutut alkaakin muuten näyttää jo aika hyvälle!

Huomenna onkin luvassa heppajuttuja ja illalla yritän päästä itse urheilemaan. Nyt lentojen ja junamatkojen suunnittelua ja nukkumaan!

1513237_10152076468023560_1016912267_n-n