Eka tuolijumppa työharjottelupaikallani pidetty! Osallistujia oli vain muutama, mikä ei itseäni haittaa ensimmäisen kerran osalta ollenkaan. Muutama ainakin myöhemmin ilmoitti olevansa kiinnostunut tulemaan seuraavalla kerralla ja ensi viikolle oli siis tarkoitus suunnitella myös muuta liikuntaa.

Kävin toissa päivänä juoksulenkillä - piiitkästä aikaa! Liikkunut en ollut kolmeen viikkoon juuri ollenkaan, tai tottakai Miamissa tuli käveltyä aika paljon ja Curacaolla käytiin pari kertaa "vaeltelemassa", mutta en mitään sen ihmeempää. Energiaa oli ja juoksin KOVAA, ja jaksoin juosta Canterasin rannan edestakaisin, kovin olen itse ainakin yllättynyt!

Laitoin kännykässä Run the map -sovelluksen päälle, ja tässä lukemia siitä;

Elapsed time: 00:36:54
Distance: 6.28 km
Average speed: 10.2 km/h
Average rate: 5.9 min/km
Max speed: 13.2 km/h
Altitude increase: 45 m
Altitude decrease: 55 m

Ja tuo sisältää alkuun ja loppuun pienet kävelypätkät, kengän sitomisen, ja yhden tauon, eli ei kovin realistinen kuitenkaan, mutta noillakin lukemilla olisi itselle ihan kova suoritus jo.. :)

Eilen kävin sitten vielä kuntosalillakin! Kuukauden jäsenyys maksoi kaikkineen 36e, sis. siis ryhmäliikuntatunnit, joita ei kyseisellä salilla ihan hirveästi ole, mutta itselleni sopivia oli tarjolla.

Tutustuin muutamiin suomalaisiin, jotka ovat Palmasissa myös vähän pidemmän aikaa. Iltaa vietin eilen heidän kanssaan ja tänään olisi tarkoitus lähteä käymään Inglesissä, saaren eteläpuolella. Itse en ole käynyt siellä kuin kerran ja sekin päiväsiltään.

 

Huippua!